RECONEIXEMENTS EMPRESARIALS

BASES DELS RECONEIXEMENTS EMPRESARIALS (Creació Juliol 2014):

Un cop celebrades 11 edicions del Fòrum econòmic de la Catalunya Central amb una alt èxit de participació i continguts, les entitats que organitzen el Fòrum han decidit que, en virtut d’aprofundir en l’estratègia fundacional de la pròpia trobada empresarial, ara més que mai, es necessari estar al costat del teixit empresarial de la Catalunya Central. Es per això que han decidit instituir uns reconeixements a persones que al llarg de la seva trajectòria hagin promogut activitats i iniciatives que hagin contribuït al desenvolupament del teixit empresarial de la Catalunya Central.
En aquests moments que vivim, amb la crisi que ha sacsejat la nostra economia i el nostre territori és bo reconèixer l’esforç de moltes persones i al darrera les seves famílies, que van aconseguir que la Catalunya Central fos una terra amb un important teixit empresarial.

Els objectius fundacionals del Fòrum Econòmic de la Catalunya Central, ja preveien la relació generacional del món empresarial i el difondre aquest coneixement que tenen les persones. Basat en les diferents ponències que al llarg d’aquests anys s’han anat explicant, però també amb que el món empresarial pugui exposar la seva aportació al territori.