El repte del Finançament Català – dijous 17 de març de 2011

Amb una nombrosa assistència procedent de les invitacions de les entitats impulsores del fòrum, l’acte es va desenvolupar d’acord amb l’agenda prevista i centrat en els reptes del finançament de Catalunya, centrat en els models de “cafè per a tots”, concert econòmic o independència.
Adjuntem el document de Síntesi Periodística de l’Acte, que podeu descarregar i visualitzar fent clic a l’icona.

sintesis_periodistica_forum_17032011_-_repte_del_financament_catala

 

Sr. Jordi Millà i Sánchez

Sr. Jordi Millà i Sánchez Casat, amb 4 fills. Perit i Enginyer Tècnic Industrial i Graduat en Filosofia a la Sorbona de París.

Expert en assegurances havent estat Director de la companyia asseguradora WINTERTHUR ASSEGURANCES, actualment absorbida per AXA SEGUROS, durant 10 anys (1989-1999). Ha estat secretari general de la F.I.E.A. (Fédération Internationale des Experts en Automobiles) i Vice-President de APCAS (Associació de Perits d’Assegurances i Comissaris d’Avaries)

Empresari per compte propi des del 2000 dirigint dues empreses, una de formació i una altra de peritatges i sinistres i d’assessorament d’assegurances.

Membre del Grup de Suport del Centre Català de Negocis (CCN)

 

Documentació de l’acte “El repte del Finançament Català”

Es tracta d’un complte document que pot tardar una mica a visualitzar-se depenent de la velocitat de connexió i altres paràmetres, lamentem els inconvenients que això pugui ocasionar-li.

presentacio_cercle_catala_negocis_-_forum_17-03-2011