Educació en Valors, Oportunitat de Futur – Bijous 7 de juliol de 2011

El passat dijous 7 de juliol de 2011 es va celebrar el 5è acte del Fòrum de la Catalunya Central, que va comptar amb la ponència del Sr. Ángel Mel, director del Colegio Internacional Kolbe.

Amb una nombrosa assistència procedent de les invitacions de les entitats impulsores del fòrum, l’acte es va desenvolupar d’acord amb l’agenda prevista i centrat en els reptes del sistema educatiu del nostre país.
Adjuntem el document de Síntesi Periodística de l’Acte, que podeu descarregar i visualitzar fent clic a l’icona.

forum_catalunya_central_7_de_juliol_de_2011_0(1)

Sr. Ángel Mel

Director del Colegio Internacional Kolbe de Madrid

Casat, pare de 6 fills. Llicenciat en Ciències Empresarials per la Universidad Autónoma de Madrid.

Ángel Mel compta amb una llarga trajectòria en la direcció financera en companyies d’abast internacional. Fou responsable d’administració a la multinacional paperera Tompla S.A., ocupant-se de les sucursals a Londres, Stuttgart, Milà i París, realitzant el control de gestió i administratiu, així com implantant un sistema informàtic comú per les sucursals.

L’any 1990 passa a ocupar la Direcció d’Administració de Leroy Merlin S.A., empresa que llavors comptava amb només 1 botiga de les més de 45 actuals. Protagonitza la implantació administrativa de la central i de les botigues, establint els procediments interns i els processos de comunicació amb els serveis centrals. El treball en equip, crear un clima de servei al client intern i extern es converteixen en un dels seus eixos de treball en aquesta etapa.

L’any 2002 deixa Leroy Merlin per fundar el Colegio Internacional Kolbe, a partir de l’experiència professional adquirida amb anterioritat i amb el repte de crear un entorn humà que ajudi al desenvolupament de les persones. Realitza un intens treball que abasta la creació de l’empresa, estudis de viabilitat, relacions públiques, relació amb l’Ajuntament, la Comunidad de Madrid, i en general totes les tasques necessàries per arribar a l’obertura del centre.

Fins el 2006 actua com a Director General de la societat, moment en el qual assumeix també la Direcció Pedagògica, funcions que desenvolupa actualment.